Мер Моргунов: У кожній класній кімнаті вчитель зможе проводити уроки зі свого робочого місця

Світова пандемія коронавірусу вплинула на всі сфери життя людей. І освітній процес не виняток. Якщо в минулі роки дистанційні уроки були дивиною, то у 2020-ому – уже стали постійною практикою. Тому якомога якісніше організувати онлайн-уроки – наше спільне завдання.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов:

Ми промоніторили додаткову потребу міських шкіл у комп’ютерній техніці. І у грудні закупимо ще 200 ноутбуків та 60 стаціонарних комп’ютерів. Практично у кожній класній кімнаті вчитель зможе проводити уроки зі свого робочого місця. Також дав доручення забезпечити належну швидкість інтернету. На покращення технічного забезпечення направили ресурс з бюджету громади.

Ми не знаємо, скільки триватиме навчання у дистанційному форматі. Живе спілкування на уроках, звичайно, надзвичайно важливе. Але в цьому «карантинному» році на першому плані – збереження здоров’я людей. Водночас і діти повинні вчитися. Добре, що педагоги та учні вже адаптувалися до «дистанційки». І треба вдосконалювати цю взаємодію - щоб дітям було комфортно і цікаво. Адже від цього залежить якість освіти і майбутнє наших дітей.



Переглядів: 2323
Поширень: 1

Останні новини