На День міста вінничани демонструватимуть свої таланти

У рамках  Фестивалю  "Вінничани мають таланти" у День міста даруватимуть свої  виступи творчі колективи, ансамблі та талановиті вінницькі родини. Про це повідомляє організаторка фестивалю Ірина Борзова. 

Зокрема, 8 вересня на Європейській площі (навпроти Вежі) о 14:30 відбудеться офіційне відкриття фестивалю. Дещо згодом, о 15:00 заплановений флешмоб "Вінниця єднає" за участі учасників фестивалю та їх родин. Також в рамках фестивалю відбудеться Гала концерт, який розпочинається творчими виступами:

Данила та Єви Бронюк – дітей відомого фронтмена, лідера гурту «ТіК» Віктора Бронюка;

Танцювальної династії: успішного хореографа, півфіналіста Чемпіонату світу, срібного призера Чемпіонату України з хіп-хопу, бронзового призера в хіп-хоп-дуетах, засновника та керівника  танцювальної студій «3Z» Івана Козака ( Jozzz) та його  доньки Шаміри; 

Родинного дуету: вінницької співачки і фольклористки, викладачки Вінницького училища культури мистецтв імені Миколи Леонтовича,  керівника фольклорного колективу «Мокоша» Васюк Юлії та її доньки Аль-Хадіді Софії, яка є лауреаткою Всеукраїнської премії "Диво-Дитина",  переможецею телевізійного конкурсу «Всі ми діти твої, Україно!», учасницею  Всесвітнього конгресу бандуристів;

Колективу степістів «Flame Tap» - чотирьохкратних чемпіонів України та чотирьохкрантих  чемпіонів світу зі степу  колектив «Flame Tap».


Переглядів: 2926
Поширень: 0

Останні новини