DZIDZIO привітав Вінницю з Днем народження та побажав, щоб вінничани розповідали всім, що вони з найкращого міста в світі

Сьогодні ввечері на майдані Незалежності відбувся показ фільму «DZIDZIO контрабас». Попри негоду, біля сцени зібрались вінничани, аби поспілкуватись із виконавцем головної ролі та лідером гурту «DZIDZIO» Михайлом Хомою. Він приїхав, аби особисто презентувати стрічку своїм шанувальникам. Михайло окрім того, що зіграв головну роль у ній, ще і виступив сценаристом та продюсером цієї кінокомедії. 

Показ фільму «DZIDZIO контрабас» відбувся у рамках ХІІ МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно до Дня міста. Михайлу Хомі вручили нагороду фестивалю – золотого летючого слона.

«Я Вінницю дуже сильно люблю. Бажаю на День народження Вінниці сонячного дня, вінничанам – любити своє місто та шанувати його. Куди б ви не поїхали, розповідайте, що ви з найкращого міста на світі, яке називається Вінниця!», – каже Михайло Хома

Глядачі відзначали, що їм фільм подобається. «Стрічка «DZIDZIO контрабас» – українська кінокомедія. Дуже приємно, що у нашій державі зараз відроджується кіно», – зазначив вінничанин Петро, який прийшов подивитись стрічку зі своєю дружиною.

«Отримала багато позитивних емоцій. У фільмі чимало цікавих жартів, гарна акторська гра. Взагалі DZIDZIO подобається як співак та автор пісень, було цікаво побачити його ще і як актора», – каже вінничанка Світлана, яка прийшла на показ разом з подругами. 



Переглядів: 4274
Поширень: 4

Останні новини