Що варто подарувати дівчаткам на свято?

Дівчатка у будь-якому віці обожнюють отримувати подарунки. Вони дуже хочуть, щоб подарунок був якимось особливим, і з нетерпінням чекають на свято, хай то Новий рік, Різдво або День народження. Ми пропонуємо декілька ідей щодо того, що подарувати дівчинці дошкільного або молодшого шкільного віку.

Подарунки для дівчат

Серед найбільш універсальних подарунків для дівчат є:

набір для дитячої творчості — від банальних розмальовок і до складних кришталевих картин;

конструктор — саме для дівчаток ви можете придбати серію Лего Френдс в Allo або іншому магазині;

пазли — великі та маленькі, з різними рівнями складності, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для будь-якої дитини;

3D-ручка - для того, щоб маленька фантазерка змогла реалізувати свої найсміливіші ідеї;

одяг та аксесуари із зображенням казкових персонажів та тварин;

дитячий фотоапарат;

лялька з набором одягу та/або меблів;

гарна сумочка;

набір дитячої косметики;

новенький гаджет.

 

Зрозуміло, що це далеко не повний перелік можливих варіантів. Проте якщо ви оберете щось із цього списку, точно не прогадаєте. 

Звісно, що б ви не обрали, ця річ має бути високої якості. Матеріали, з яких складається іграшка, не повинні містити шкідливих та токсичних речовин. Посуд переважно має бути таким, що не б’ється. Якщо йдеться про одяг, перевагу слід надавати натуральним тканинам, що є приємними до тіла дитини і дозволяють шкірі дихати.

Найкращий подарунок — це емоції

Якщо вам хочеться потішити дитину, зовсім не обов'язково дарувати їй якусь річ. Ви можете подарувати емоції або гарний настрій. Для цього замовте якусь особливу фотосесію, рушайте до парку розваг або у подорож до якогось визначного міста чи казкового містечка.

Для дівчат старшого віку можна придбати сертифікат на навчання. Це можуть бути онлайн-курси блогерів, кулінарний майстер-клас або курс мистецтва. Орієнтуйтеся на вподобання конкретної дитини і даруйте їй радість.


Переглядів: 3353
Поширень: 0

Останні новини