До Дня Вінниці на Європейській площі відбувся родинний фестиваль «Вінничани мають таланти»

У рамках відзначення 655-ої річниці міста Вінниці, 8 вересня, на Європейській площі відбувся родинний фестиваль «Вінничани мають таланти».

На великій сцені свої творчі номери дарували рідному місту близько 800 учасників, серед яких талановиті вінницькі родини, творчі колективи та ансамблі, загалом близько сотні пісенних та музично-хореографічних номерів.

Метою Фестивалю є збереження родинних культурних традицій та сімейних цінностей, а також єднання усіх вінничан заради розвитку міста, адже День міста – це родинне свято кожного, яке єднає у любові до рідної Вінниці.

Традиційно розпочався фестиваль парадом учасників !

Вітаючи учасників фестивалю, ініціатор заходу, голова ГО «ВО Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова сказала: «Згуртована, єдина та дружня громада, щасливі талановиті родини – є обличчям міста. У день народження Вінниці ми почуваємося іменинниками, а наші серця переповнює радість і гордість за місто. Вінниця – успішна, славиться своїми людьми — талановитими, щирими, добрими й креативними. А підтвердженням цього є наш Фестиваль, кожен виступ якого пронизаний великою любов’ю до рідної Вінниці та гордістю за те, що ми вінничани».

Під час відкриття учасники фестивалю, їх родини, батьки, дідусі, бабусі, братики та сестрички об’єднались у велику дружню сім’ю та приєднались до флеш-мобу «Вінниця єднає». Під пісню «Вінниця» у виконанні ансамблю «Вікторія» привітали місто з днем народження та продемонстрували, що вінничани - дружня громада, єдина родина.

Родзинкою Фестивалю були творчі виступи талановитих та відомих родин вінничан. Зокрема, розпочала Фестиваль талантів учениця 4 класу, вихованка школи мистецтв «Вишенька» по класу естрадний вокал та фортепіано, лідер школи та стипендіат, донька, яка продовжує справу батька і дарує людям радість, виконуючи українські пісні, Єва Бронюк з піснею «Там, де ми є». Продовжив виступи танцем «Красотка» неменш обдарований Данило Бронюк та його неперевершена партнерка Олена Пугач, який навчається у 2 класі, але має вже вагомі досягнення у творчості, адже всього за пів року навчання в школі «Вишенька» по спеціальності спортивно-бальні танці досяг найвищих нагород на змаганнях.

Енергійний танцювальний виступ «Донечка» подарували глядачам успішний хореограф, півфіналіст Чемпіонату світу, срібний призер Чемпіонату України з хіп-хопу, бронзовий призер в хіп-хоп-дуетах, суддя від України Чемпіонату світу з хіп-хопу "Hip Hop International", хореограф телевізійного шоу «Майданс», засновник та керівник танцювальної студій «3Z», а окрім того, ще турботливий та люблячий батько, що виховує двох чарівних та талановитих доньок Шаміру та Аріну, Іван Козак, який більше відомий, як - Jozzz, та його старша донька Шаміра.

Неперевершений виступ подарували вінничанам відома фольклористка, викладач Вінницького училища культури і мистецтв ім. Миколи Леонтовича керівник фольклорного колективу «Мокоша» Юлія Власова та її донька - учасницю телешоу "Маленькі гіганти", "Битва хорів" і "Караоке на Майдані", учасницю міжнародних і вітчизняних фестивалів і конкурсів, лауреатку Всеукраїнської премії "Диво-Дитина", переможеця телевізійного конкурсу «Всі ми діти твої, Україно!», учасниця Всесвітнього конгресу бандуристів, переможеця обласного конкурсу "Людина року" в номінації "Юний митець" Аль-Хадіді Софія. Вони виконали пісню «Земле моя, вставай!».

Під гітарний супровід батька Богдана виконали пісню «Ця долина» сестри Таня та Маша Хороші.

Відома вінничанка, учасниця телешоу «Половинки» та «Танцюють усі», засновниця танцювальної студії «Шахіна», тренер, хореограф, чемпіонка України, Європи та світу, бронзовий призер Чемпіонату світу з show belly , переможець Кубку Європи зі східних танців 2018 року, громадська діячка Діана Подолянчук та її сестра Вікторія подарували танок «Боллівуд».

Окрім того, вражали своїм виступом чотирьохкратні чемпіони України та чотирьохкратні чемпіони світу зі степу колектив вінницьких степістів «Flame Tap», які виконали номер «Етно-чарівниці».

Неповторний виступ глядачам подарували талановиті діти з багатодітної вінницької родини Гнатюків, виконавші пісню «Сіра Мишка».

Протягом чотирьохгодинного марафону талантів вінничани та гості міста насолоджувались неповторними та креативними виступами. На сцені співали відомі українські та зарубіжні пісні, реп-хіти, танцювали у різних стилях, зокрема, хіп-хоп, степ, бальні танці, читали авторські вірші, грали театральні мініатюри, жартували та грали на музичних інструментах. Отож, Фестиваль «Вінниччина мають таланти» в черговий раз продемонстрував, що Вінниця славиться талановитими, щирими, добрими й креативними людьми, які є обличчям міста.

Від організаторів заходу кожен учасник отримав диплом та кубок. А родинні виступи були відзначені спеціальними подарунками.

Традиційно організатором заходу є Вінницька міська рада та голова ГО «ВО Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова.



Переглядів: 4235
Поширень: 0

Останні новини