Американці вже 2 роки годують безхатченків на вокзалі

Подружжя Лари і Марка Бохан стверджують, що в них українське серце. Щотижня у середу на залізничному вокзалі вони годують безхатьків, а на свята роздають ще й продуктові набори. Поїсти приходять і ті, хто опинився у скруті, важкохворі, алко- та наркозалежні.  

Подружжя переїхало в Україну 14 років тому, з міста Сакраменто, що в Каліфорнії, і відтоді допомагають вінничанам, бо, кажуть, небайдуже. 

Лара каже, що у Каліфорнії, звідки родом, безхатьків на вулиці ніхто не годує. Для цього є спеціальні центри, де і їжу дають, і ліжка для ночівлі Роздає подружжя їжу більше 2 років 

Ми багато років допомагали в Америці, приїздили сюди, і нам дуже сподобалася Україна. Ми бачимо, що наша допомога потрібна тут", - каже Лара Бохан. 

"Щовечора люди йдуть туди і їх там годують. Є 50 ліжок, де вони можуть заночувати. Це реабілітаційний центр. Марк багато років там пропрацював", - розповідає Лара Бохан.  

Продуктами допомагають українські підприємці і волонтери зі Сполучених Штатів Америки. 

"Багато разів ми робили суп, ми вирощуємо курей, індиків, свиней, гусей, кроликів. Іноді ми робимо голубці на свята, рис. Чай гарячий, хліб. Іноді гарячий компот", - розповідає американка. 

 
 



Переглядів: 1645
Поширень: 0

Останні новини