Мер Вінниці підтримав стартап-школу Sikorsky Challenge


Цей проєкт передбачає навчання слухачів, щоб допомогти їм втілювати власні ідеї у реальні бізнес-проекти з перспективою заснування інноваційних стартап-компаній. І уже два роки поспіль з вінницькими стартапами «Sikorsky Challenge» за результатами виступів на Інноваційному фестивалі у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» ім. І. Сікорського укладаються угоди з міжнародними компаніями про наміри щодо надання інвестицій для їх реалізації.

Про це міський голова пише на своїй сторінці у Фейсбук.

З 2018-го року підтримуємо стартап-школу Sikorsky Challenge, яка діє на базі нашого Вінницького національного технічного університету. Навчання в стартап-школі проходять ліцеїсти, студенти, молоді науковці, досвідчені дослідники та представники малого бізнесу, - зазначив Сергйій Моругнов. - Нагадаю, нещодавно ми підписали Меморандум про співпрацю спільно з  Вінницьким національним техуніверситетом та Інноваційним холдингом "Сікорскі Челендж" щодо створення у Вінниці інноваційного кластеру. Який стане платформою для розбудови майбутнього інноваційно-технологічного парку «Кристал».

Цьогоріч стартап-школа Sikorsky Challenge розпочне свою роботу вже вп’яте – встигніть до 15 березня подати заявку на участь. Адже зі слухачами працюватимуть міжнародні ментори та експерти з інноваційного підприємництва. Навчальний курс триватиме до червня. За його підсумками кращі стартапи отримають фінансову підтримку на розвиток свого проєкту та будуть рекомендовані до участі у щорічному Міжнародному фестивалі інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2021».
Подати заявку на навчання можна на сайті стартап-школи:

http://startup.vntu.edu.ua/


 


Теги: Вінниця

Переглядів: 2298
Поширень: 0

Останні новини