За побиття пенсіонерки кастетом вінничанину загрожує 12 років тюрми (Відео)

9 березня працівники Управління карного розшуку обласного главку поліції Вінниччини затримали 24-річного зловмисника, який в серпні  2019 року увірвався до будинку самотньої пенсіонерки в Іллінецькому районі.  Підозрюваний кастетом завдав численних ударів по голові  жінки та, погрожуючи вбивством, вимагав грошові кошти. Це четвертий розбійний напад минулих років,   який розкрили  вінницькі поліцейські цьогоріч. 

Нападник збив  з ніг безпомічну жінку, завдав їй тілесних ушкоджень  кастетом та ногами. Після катувань забрав невеликі заощадження, особисті речі та втік з будинку.
Увесь цей час над розкриттям злочину працювали слідчі та оперативники обласного главку поліції. Завдяки  проведеним оперативним заходам та слідчим діям, а також результатам експертиз, поліцейські довели причетність до вчинення розбійного нападу 24-річного жителя Махнівської територіальної громади. 

Підозрюваний вже перебуває під слідством за вчинення розбійного нападу в Київській області.
Слідчими обласного главку поліції Вінниччини зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 ККУ (розбій), за що передбачено до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.


Теги: кримінал

Переглядів: 1748
Поширень: 0

Останні новини