Біля під'їздів багатоповерхівок встановлюють пандуси


У Вінниці біля під'здів багатоповерхівок по вул. Порика, 39 та 1-й під’їзд по вул. Дачній,6 облаштували пандуси. Залишилось лише асфальтування територій біля пандусів для зручності користування мешканців. Ще один, в селищі Десна, по вул. Гагаріна,2 – на завершальному етапі. Особливістю якого є те, що в цій будівлі знаходиться важливий для громади соціальний об’єкт: амбулаторія сімейної медицини. 

Перелік адрес і плани щодо облаштування пандусів до під’їздів у будинках житлового фонду ми формуємо в першу чергу з тих звернень, з якими звертаються мешканці до міського голови та міської ради. Далі робиться проект самого об’єкту, який погоджується з уповноваженим по будинку та з самим заявником, адже мова йде про людей з інвалідністю. І саме вони переважно користуватимуться цим пандусом. Далі оголошується тендерна процедура, укладається відповідна угода з переможцем торгів. І лише після того можна приступати до робіт, - пояснює директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман. 

Наступними із запланованих об’єктів по влаштуванню пандусів стануть будинки по вул. А. Первозванного,54; Зодчих,20 та Зулінського,49. Де уже розпочинають підготовчі роботи.
 


Теги: Вінниця

Переглядів: 2101
Поширень: 0

Останні новини