Оздоровчий комплекс Моршин: унікальне місце з цілющою водою

Оздоровчий комплекс Моршин став візитівкою України. Сюди приїздять виправити здоров’я люди з різних країн, а не лише місцеві. До того ж – це саме той випадок, коли поїздки з року у рік не набридають, а навпаки, приносять все більше користі. Справа у тому, що тут ви не тільки відпочиваєте, але і оздоровлюєтесь, тому такі візити з кожним роком не набридають. Давайте знайдемо відповідь на питання, у чому ж секрет популярності цього комплексу, та чому приїжджати сюди стало настільки популярним заняттям.

Цілюща вода

Найголовніший фактор, який впливає на популярність курорту – наявність джерел цілющої води. Ця вода має унікальні лікувальні здатності, тому вважається практично панацеєю для лікування безлічі хвороб. Аналоги цієї лікувальної води важко знайти не тільки в Україні, навіть у світі таких джерел фактично немає. Тому не дивно, що все більше людей приїздить для того, щоб виправити якісь проблеми зі здоров’ям.

Місце дійсно унікальне, адже на невеликому клаптику землі присутні джерела з різним складом води, але високими лікувальними властивостями. Звісно, самолікування такою водою може стати не дуже ефективним, особливо без призначення лікаря. Річ у тому, що через насичений склад, її потрібно вживати дозовано, а деякі види води не пити взагалі. Хоча при правильному діагнозі та консультації з лікарем, можна вилікувати серйозні проблеми зі здоров’ям, допомогти організму адаптуватись після операції та не тільки.

Всі джерела пронумеровані. Наприклад джерела №1 і №6 схожі, хоча певні відмінності у складі присутні. Їх вода використовується для очищення органів шлунково-кишкового тракту, зняття запальних процесів, стимуляції очисних, видільних та секреторних функцій печінки, підшлункової залози, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів. Допомагає покращити роботу тонкого і товстого кишечника. Як результат, нормалізується обмін речовин, стабілізується тиск, рівень цукру в організмі. А головне, укріплюється імунітет та зникають проблеми з нервовою системою.

Джерело №4 має слабомінералізовану воду. Вона дає м'яку сечогінну дію, допомагає підлікувати нирки та сечостатеву систему, але в основному використовується, щоб закріпити ефект від вживання води з перших двох джерел.

Курс лікування водою з цих джерел триває приблизно два-три тижні, хоча точна тривалість залежить від стану організму та точного діагнозу. Потрібно розуміти, що самолікування може лише нашкодити, адже кишково-шлунковий тракт влаштований дуже складно, і щоб налагодити його роботу доводиться втілювати практично ювелірну точність. Без допомоги лікарів важко досягнути потрібного результату. Саме тому у Моршині є не тільки якісні джерела води, але і хороші лікарі, які будуть тільки раді допомогти у вирішенні проблем.

З якими хворобами можна їхати у Моршин

Як уже говорилось, склад джерел моршинської води настільки різноманітний, що отримати якісне лікування можна тільки якщо знати точний діагноз, та підібрати правильне джерело. Звісно, можна поїхати з профілактичною метою, але все ж курорт показав себе як місце де можна отримати якісне, та максимально природнє лікування. Показаннями для лікування можуть бути наступні хвороби:

жовчнокам'яна хвороба; гепатит хронічного типу у неактивній фазі; холецистити, дискінезія жовчовивідних шляхів; панкреатит; виразкова хвороба шлунку; хронічні гастрити; функціональна диспепсія; синдром роздратованого кишечника; адаптація після операційних втручань.

Також у Моршині можете отримати допомогу при деяких інших захворюваннях. Наприклад, опорно-рухового апарату, сечостатевої системи, гінекологічних хворобах та не тільки.


Переглядів: 1922
Поширень: 0

Останні новини