Володимир Гройсман увійшов до трійки політиків з найвищою довірою виборців

Лідер політичної партії «Українська стратегія Гройсмана», міський голова Вінниці з 2006 по 2014 роки Володимир Гройсман уже рік входить до числа українських політиків з найвищим рейтингом особистої довіри серед виборців. 

 

У березні цього року його показник збільшився – до 32%. Це третій результат після рейтингу президента Володимира Зеленського (46%) та мера Києва Віталія Кличка (33%). Про це свідчать дані Соціологічної служби «Рейтинг».

 

 Вибірка респондентів є репрезентативною за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування проводиться на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів (Computer Assisted Telephone Interviewing - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). 

 

Нагадаємо, політична партія «Українська стратегія Гройсмана» так само нарощує електоральний рейтинг - у разі проведення виборів до Верховної Ради найближчим часом політична сила здолала б бар’єр в 5% голосів виборців.

 

У розрізі соціально значимих питань, переконлива більшість виборців «Української стратегії Гройсмана» демонструє прогресивну точку зору, а саме – підтримує запобіжні заходи в окремих регіонах держави, з огляду на ріст захворюваності коронавірусом, а також виступає за прискорення вакцинації проти COVID-19.



Переглядів: 3519
Поширень: 1

Останні новини