Правоохоронці на Вінниччині попередили відправку 3 тон фальсифікованого алкоголю

У Вінниці та Могилів-Подільському викрито склади з фальсифікованими алкогольними напоями відомих світових брендів, які зберігалися з метою збуту. Склади виявила прокуратура Вінницької області спільно ГУ ДФС у Вінницькій області за оперативного супроводу УСБУ та УСР у Вінницькі області в рамках кримінального провадження, щодо незаконного зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України.

“Крім того, під час проведення санкціонованого обшуку в одній із служб доставки випередили відправлення покупцям фальсифікованих алкогольних напоїв, загальним об’ємом майже  3 тис. літрів. Наразі триває слідство, вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного виготовлення та зберігання, розповсюдження зазначених підакцизних товарів”, - зазначають у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури. 

З початку року Вінницька обласна прокуратура спільно з ГУ ДФС у Вінницькій області виявили та вилучили понад 15 тис. літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, ліквідували три цехи з виробництва сурогатного алкоголю та припинили діяльність майже 30 інтернет-сайтів, за допомогою яких реалізовувались незаконно виготовлені алкогольні напої.



Переглядів: 2546
Поширень: 0

Останні новини