На які проєкти реалізуються грантові кошти міської ради

Відбулося онлайн-засідання конкурсної комісії з визначення переможців соціально-культурних проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства. 

Міська рада повідомляє, що цього року на розгляд конкурсної комісії надійшло 32 заявки від 25 громадських організацій. Прийом соціально-культурних проєктів тривав з першого лютого по третє березня поточного року.  На 2021 рік в бюджеті Вінницької міської територіальної громади для підтримки розвитку ініціатив ІГС передбачено 1 млн грн. Визначений розмір фінансової підтримки на реалізацію соціально-культурних проєктів, зокрема: мінімальний – 25 тис. грн та максимальний – 100 тис. грн. Власний внесок ІГС має бути не менше 15%. 

«Я ознайомився з усіма проєктами, вони всі прекрасні. В бюджеті Вінницької міської ТГ на 2021 рік передбачено на підтримку проектів інститутів громадського суспільства 1 млн грн. Варто зазначити, що цього року подано вдвічі більше проєктів, ніж минулого року. Два проєкти із різних причин були зняті з участі в конкурсу», –  зазначив Очеретний Андрій Михайлович, заступник міського голови.

Із загальним рейтингом та результатами оцінювання можна ознайомитися за посиланням https://www.vmr.gov.ua/Lists/CivicOrganizations/ShowContent.aspx?ID=50

Нагадаємо, що конкурс ІГС у Вінниці проводиться з 2012 року. За ці роки в партнерстві з міською радою реалізували 116 проектів. 

«Перелік проєктів переможців буде визначено на наступному засіданні конкурсної комісії, яке заплановано провести наступному тижні, про дату та час буде повідомлено додатково» – зазначила Малецька Наталія, начальник інформаційно-аналітичного відділу департаменту правової політики та якості міської ради.



Переглядів: 2191
Поширень: 0

Останні новини