У Вінниці оголосили стипендіатів конкурсу від гурту “ТІК”

У Вінниці оголосили переможців стипендіального конкурсу від корпоративного фонду гурту "ТіК". Це - талановиті діти, які навчаються або хочуть навчатися в музичних освітніх закладах. Загалом розподілено 30 тисяч гривень. Максимальна сума допомоги - 5 тисяч гривень

Як повідомляють у Фонді “Подільська громада”: “Розгляд заявок та надання грантів відбувався під час засідання Експертної комісії до складу якої входили представники гурту ТіК, представниці ЗМІ, місцевого бізнесу, відомі суспільні діячі/чки міста Вінниці, представники/ці молодіжних організацій міста, члени/кині Правління та Наглядової ради Фонду”. 

Відповідно до набраної кількості балів за оцінками Експертної комісії, стипендію від корпоративного фонду гурту ТіК отримують:
Герасименко Олександра (9 років, с.Флорино, Гайсинського р-ну)
Кягницький Давид (8 років, смт. Теплик)
Дмитрук Владислав (12 років, с. Кинашів, Тульчинського району)
Петровська Соломія (12 років, м.Вінниця)
Петровська Софія (12 років, м.Вінниця)
Четкарьова Каріна (13 років, с. Михайлівка, Вінницький район)
Кягницька Дарина (14 років, смт. Теплик)
 
За мету організатори конкурс ставлять підтримку талановитих дітей та молоді. Кошти можна використати на оплату за навчання у музичних освітніх закладах, придбання музичних інструментів та деталей до них, оплати запису в студії.  
Водночас не можна використовувати стипендію на оплату поїздок на різні конкурси та концерти, як українські так і міжнародні, на придбання  концертних костюмів.
 



Переглядів: 2402
Поширень: 0

Останні новини