У Вінниці затримали 27-річну дівчину, яку підозрюють у збуті метадону 

Учора, 7 квітня, оперативники Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю затримали 27-річну жительку м. Новодністровськ, яка підозрюється у продажу наркотичних речовин шляхом “закладок“.  

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, під час огляду її речей слідчі виявили 15 згортків з кристалічною речовиною, схожою на метадон та невідомі таблетки, попередньо підготовлені для реалізації шляхом  закладок. 
Вилучене слідчі направили на експертизу.  

За словами начальника територіального підрозділу поліції Юрія Голуба, зловмисниця раніше потрапляла в поле зору поліції за вчинення наркозлочинів. Вона перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання її запобіжного заходу. 
За попередньою інформацією поліції, дівчина приїхала до Вінниці за черговою партією наркотиків, яку вона в подальшому планувала продати за місцем проживання. 

Слідством розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 
За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, учора вінничанку, яка продавала “закладки” з амфетаміном засудили до 6 років позбавлення волі 



Переглядів: 2254
Поширень: 0

Останні новини