Ще два тролейбуси VinLine з’явиться у Вінниці. ФОТО  

До кінця травня у Вінниці буде ще два тролейбуси VinLine. Як повідомляє на фейсбук-сторінці вінницький мер Сергій Моргунов, їх уже збирають у Вінницькій транспортній компанії – надійшли кузови першої комплектності та потрібні агрегати. Пізніше, після випробувань, машини вийдуть на лінію. Екологічний та місткий громадський транспорт підвищить комфортність перевезень у нашій громаді. 

“Поряд з такими характеристиками, як енергоощадність та безпечність в експлуатації, ці тролейбуси матимуть ще одну важливу перевагу. Вони будуть оснащені системою автономного ходу. Тож можуть опустити «роги» і їхати без контакту з дротами 20 км. Завдяки м'якшій підвісці матимуть більш плавний хід, що відчують пасажири. Окрім того, тролейбуси низькополі”, - пише Сергій Моргунов.  

Новий транспорт запустять по маршруту 12а «Гніванське шосе – Немирівське шосе». Це дозволить зменшити інтервал руху, і більше пасажирів зможуть користуватися цим напрямком. Надалі будуть визначені маршрути для наступної партії тролейбусів.  

Нагадаємо, що завдяки реалізації проекту у попередні роки, у Вінниці поповнили парк шістьма тролейбусами. 



Переглядів: 2695
Поширень: 0

Останні новини