У Вінниці утеплюють школу №13 

У Вінниці продовжують термореновацію школи №13, яка розташована на вулиці Максима Шимка, 1. Наразі роботи виконано уже на 44%. Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.  

“Щороку у Вінниці впроваджуються заходи, спрямовані на підвищення енергоефективності міських шкіл та дитячих садочків. Роботи з комплексного утеплення закладів освіти продовжилися і цього року. Такі заходи впливають на комфорт для дітей і збалансований мікроклімат, а також економію ресурсів та коштів. Адже практично усі школи та садочки були побудовані у радянські часи, коли про енергозбереження навіть не задумувались”, - пишуть на сайті. 

Школа №13 знаходиться у старій столітній будівлі. Навчальний заклад найперше потребував ремонту даху, адже він протікав і вода потрапляла в навчальні класи. Це псувало як стіни та підлогу. Минулого року в жовтні розпочали ремонті роботи на цьому об’єкті.  

Наразі уже утеплили покрівлю та замінили її на металочерепицю. Також повністю замінили віконні блоки в майстерні, утеплили її фасад та цоколь. Зараз будівельники продовжують замінювати вікна на сучасні енергозберігаючі, також виконують вимощення навколо будівлі навчального закладу, ремонтують водостічну систему,  оздоблюють фасад та облаштовують пандус.   

«Загалом роботи уже виконані на 44%. Працюємо за графіком і маємо сподівання, що роботи завершимо до кінця року. Заклад буде повністю оновлений, і ті, хто тут навчається та працює, відчують переваги проведених робіт», - зазначив в.о. директора департаменту капітального будівництва  міської ради Ігор Откидач. 



Переглядів: 3783
Поширень: 1

Останні новини