Навіщо вчити Photoshop

Photoshop (для стислості PS) - це провідний програмний додаток, який вже понад два десятиліття використовується для обробки зображень. У ньому працюють як цифрові фотографи так і дизайнери. Багато непрофесійних користувачів тепер мають доступ до потужностей PS адже компанія Adobe запустила свій план підписки Creative Cloud. Він виключає необхідність викладати 500-600 доларів за окрему частину програмного забезпечення, яка новачки не зовсім зрозуміла як її використовувати. План Adobe Photographers включає Adobe Lightroom і Photoshop всього за 9,99 дол. на місяць, ця пропозиція, користується великою популярністю. Але сам Photoshop не так часто використовують тому що він, на перший погляд, здається дуже складним. Тут на допомогу приходять спеціалізовані курси фотошопу у Львові. Це схоже на те, якщо б ви водили машину, а потім потрапили у кабіну літака. У більшості людей виникають питання "з чого почати?" або "для чого всі ці кнопки?". 

PS не здається інтуїтивно зрозумілим. Це програмне забезпечення, розроблене для професіоналів, багато з яких спеціально проходили навчання щоб максимально використовувати можливості цього чудового, приголомшливого і просто зручного шедевра програмного забезпечення по створенню зображень. Відсутність знань про те, як всім цим користуватися представляє проблему для багатьох, тому що втрачається можливість скористатися перевагами ряду інструментів PS, які можуть буквально перетворювати ваші зображення на ті, якими ви хочете їх бачити. 

Інструменти, інструменти і ще раз інструменти Photoshop 

В Photoshop є набір інструментів для втілення практично будь-якої ідеї, яку ви можете придумати. Самі інструменти на перший погляд виглядають дуже простими. Коли ви комбінуєте різні інструменти з іншими опціями і функціями всередині PS, вони стають дуже потужними. Ідея про те, що ваша уява - єдине, що обмежує використання PS, спочатку здається важкою для розуміння. Але після використання PS ви усвідомлюєте, що знову і знову придумуєте всілякі творчі ідеї! Це дійсно спонукає вашу творчу енергію до руху. 

Текст 

Додавання тексту до зображень ДУЖЕ важливо для багатьох цілей. Можливість створювати спеціальні зображення з першокласним професійним текстом і стилями є не тільки в PS, це не так вже й складно, при цьому, поєднання картинки і тексту здатне принести приголомшливі результати. Про те, як вдало використовувати поєднання тексту і зображень розкажуть smm курси у Львові.

Шари

Шари - це те, що робить фотошоп, фотошопом! Можливість накладати коригування та редагування один на одного в логічному і дуже чіткому порядку, ймовірно, є найсильнішою стороною продукту. Ви можете зробити свої зображення з незмінними шарами - не соромтеся редагувати їх за своїм бажанням. Розподіляючи налаштування, ви бачите дуже чітку і організовану «карту» ваших правок, яку можете скорегувати так, як хочете.


Переглядів: 2454
Поширень: 0

Останні новини