До кінця подачі заявок на участь в архітектурному конкурсі “Коцюбинський вдома” залишається тиждень  

У 2021 році заплановано провести всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу проєктну пропозицію ревіталізації території музею Михайла Коцюбинського з облаштуванням громадського простору на прилеглій території. 

Буде втілено масштабний проєкт з оновлення території музею-садиби та площі Михайла Коцюбинського.  

Цей простір може стати не лише сучасною відпочинковою зоною для мешканців та гостей міста, а й привабливою туристичною локацією, що буде знайомити з постаттю Сонцепоклонника, чиє життя та творче становлення довгий час було пов’язане з Вінницею. Територія буде окреслена спільною концепцією, яка розкриватиме особистість письменника через враження вінничан і творчість сучасних архітекторів та дизайнерів, - зазначають на сайті місько ради.  

Замовником архітектурного конкурсу є департамент містобудування та архітектури Вінницької міської ради. 

Організатори: КП «Інститут розвитку міст», департамент маркетингу міста та туризму і департамент культури Вінницької міської ради, Вінницький літературно-меморіальний музей Михайла Коцюбинського. 

Конкурс проводиться за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що впроваджується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für іnternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за фінансування Урядів Німеччини та Швейцарії. 

З графіком проведення, складом журі та іншими організаційними моментами архітектурного конкурсу можна ознайомитися ТУТ.

Форма реєстрації ТУТ



Переглядів: 2955
Поширень: 0

Останні новини