У середмісті Вінниці встановили дві скляних зупинки 

Сьогодні на вулиці Соборній встановили два нових посадочних павільйони на зупинках громадського транспорту. Зокрема на тролейбусній зупинці «Майдан Незалежності» та на автобусній зупинці поруч. 

Нові посадочні павільйони встановлюють на місці тих, у яких вже вийшов термін використання. Також нові конструкції з'являтись  там, де їх взагалі не було, або в місцях, де зупинки громадського транспорту були перенесені. Павільйони мають затемнене скло на даху та збоку, що захищає від сонця. 

Ці павільйони виготовляються з якісних матеріалів. Вони створюють зручні умови для очікування транспорту, захищаючи людей від опадів, а спосіб розташування дозволяє у дощову погоду уникнути забруднення від проїжджаючих повз автівок, - інформують на сайті Вінницької міської ради.  

Як зазначають у департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради, такі конструкції мають естетичний вигляд, якісні та практичні, мають місця для сидіння. Вони  прозорі – зроблені зі скла, щоб не перевантажувати міський простір. Такі зупинки вписуються в середовище як сучасної, так й історичної забудови. Вони виготовляються в Україні з високоякісних матеріалів. 


Теги: зупинки

Переглядів: 3746
Поширень: 10

Останні новини