У Вінниці спецпідрозділ КОРД затримав чоловіка, який був у розшуку за розстріл авто 

У Вінниці поліція затримала обвинуваченого у хуліганстві із застосуванням вогнепальної зброї. Чоловік кілька років переховувався від правоохоронців. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області. 

Йдеться про те, що злочин, через який розшукували зловмисника, стався у 2015 році. 

– Злочин стався у серпні 2015 року на перехресті вулиць Барське Шосе – Келецька у м. Вінниці. Озброєна група чоловіків, серед яких був розшукуваний зловмисник, на мікроавтобусі заблокували автомобіль «Део Ланос», що зупинився на світлофорі та намагались витягнути одного з пасажирів легковика. Потерпілий, захищаючись, поранив двох нападників та сам був поранений з вогнепальної зброї. В подальшому, двоє зловмисників померли в лікарні під час надання медичної допомоги. 

У 2016 році зловмисника, який більше року переховувався від слідства, поліцейські затримали у Краматорську, коли він намагався перейти на окуповану територію. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави в розмірі 116 тисяч гривень. Обвинувачений сплатив заставу та на судовий розгляд не з’явився, у зв’язку з цим в 2017 році суд оголосив його у розшук, – йдеться у повідомленні. 

Учора, 25 квітня на вулиці Лялі Ратушної оперативники управління карного розшуку за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД затримали обвинуваченого, 32-річного жителя Жмеринського району. Під час затримання нетверезий водій автомобіля у якому знаходився зловмисник, протаранив дві автівки. 

За хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 ККУ), йому загрожує до 7 років ув’язнення. 


Переглядів: 3453
Поширень: 0

Останні новини