Юрій Педос відвідав бійців зведеного загону вінницьких поліцейських, які несуть службу на Сході країни

11 вересня генерал поліції третього рангу Юрій Педос відвідав вінницьких поліцейських, які несуть службу у Бахмутському районі на Донеччині.  Він ознайомився з умовами проживання та несення служби бійців на блок-постах, а також вручив їм  грамоти та подяки.

Вінницькі правоохоронці несуть службу на Сході країни від самого початку бойових дій.  Сьогодні вони забезпечують роботу блок-постів, не даючи змогу завозити на мирну територію зброю, вибухівку, інші заборонені предмети, затримують осіб, які належать до незаконних формувань, встановлюють людей, що перебувають у розшуку.

Сьогодні на Донеччині несуть службу близько півсотні вінницьких поліцейських. Аби підтримати колег, керівник обласного главку разом з заступником начальника ГУНП Віталієм Ярмолюком привезли їм продукти харчування та речі першої необхідності, поспілкувалися з ними, а також за сумлінне несення служби в зоні ООС передали почесні грамоти від губернатора, мера м.Вінниці та ГУНП.

Поліцейських, які заступили на цілодобове чергування, Юрій Педос відвідав на блок-постах, потиснув кожному року, передав вітання з рідної Вінниччини.  

- Приємно, що роботу поліцейських Вінниччини позитивно характеризує не лише керівництво місцевої поліції, у підпорядкуванні якої вони зараз знаходяться, а й місцеві мешканці. Чотири роки поспіль бійці батальйону «Вінниця» захищають суверенітет країни. Вони виїздили на бойові завдання, надавали допомогу місцевому населенню, вивозили людей з-під обстрілів, - каже керівник поліції Вінниччини Юрій Педос. – На жаль, не обійшлось без втрат і поранень.

Невдовзі бійців, які вже два місця несуть службу у Бахмутському районі, замінять їхні колеги.




Переглядів: 2856
Поширень: 0

Останні новини