“СпільноФонд” може підтримати вінницькі громади 

Проєкт започаткували для інститутів громадянського суспільства та ініціативних груп територіальних громад Вінницької, Київської  та Черкаської областей. Про це повідомляють на сайті телеканалу Віта. 

“СпільноФонд” націлений продемонструвати на практиці, що співпраця і спільне вирішення нагальних чи розвиткових потреб громади може дати поштовх до розвитку територіальних громад і створити  платформу взаємодії. Успішні громади ті, у яких сектори впливу (влада, бізнес, громада) ефективно комунікують та спільно діють. Для того, аби відбулась така синергія, організатори планують дати комплекс необхідних навичок та знань для активних громад трьох областей. 

У межах проєкту реалізовують такі напрямки: навчання, обмін досвідом з успішними кейсами, залучення співфінансування для учасників/ць, надання дофінансування (гранту) для реалізації успішних проєктів, менторська підтримка протягом реалізації проєктів, фінальний форум, де будуть представлені реалізовані ідеї. 

Більше про проєкт можна буде дізнатись на інформаційних зустрічах, які будуть проведені в громадах Вінницької, Київської та Черкаської областей, - інформують організатори. 

Охочі взяти участь у проєкті можуть заповнити анкету за ЦИМ посиланням


Переглядів: 2814
Поширень: 1

Останні новини