У Вінниці влаштують традиційний Велодень 

Цієї суботи, 29 травня у Вінниці пройде велопробіг. 

Як повідомляють на фейсбук-сторінці заходу, реєстрація учасників Велодня розпочнеться на Європейській площі о 10 ранку. До місця збору вінничани можуть дістатись у складі районних колон. Таких буде 3: на кінцевих тролейбусних зупинках "Лугова" (Тяжилів), "Меморіал Визволення" (вул. Київська) та "Вишенька" (вул. Келецька, біля ТЦ "Plaza Park"). Початок збору районних колон відбудеться о 9:00, виїзд до Європейської площі – о 9:30.  

"Велике прохання приїхати завчасно, щоб отримати реєстраційний номер, адекватно сформувати колону і вчасно доїхати до площі Європейської, де буде формуватись загальна колона. Також нагадуємо, що до площі Європейської колони будуть доїжджати без супроводу даі і перекриття вулиць тому суворо дотримуємось ПДР і правил руху в колоні", – наголошують організатори. 

Велопробіг містом стартує об 11 ранку. Колона рухатиметься за маршрутом: Європейські площа – площа Гагаріна – вул.Пирогова – Урожай – Келецька – 600-річчя – Хмельницьке шосе. Фінішуватиме святковий велопробіг на площі Василя Стуса ("Книжка"), де відбудеться розіграш призів. 

"Акція громадянська та аполітична. Забороняється приїжджати на захід із політичною символікою. Прапор України, вишиванка, маскарадний костюм – вітаються! Навіть більше – організатори намагатимуться заохотити сміливців призами", – йдеться в анонсі. 

Організатори зазначають, що учасники заходу мають дотримуватись соціальної дистанції і маскового режиму. 

 
 


Теги: Спорт

Переглядів: 2639
Поширень: 1

Останні новини