Ознаки того, що підгузник не підходить Вашій дитині

Найціннішим у житті кожної сімейної пари є діти. Це найбажаніший подарунок долі та довгоочікуване щастя. Для того, аби немовля відчувало себе комфортно, спокійно спало та частіше посміхалося батьки готові зроби все можливе і навіть більше. Всі знають, що і немовля, і батьків краще сплять, якщо дитина у підгузнику. Часто вибір підгузників займає доволі багато часу, адже інколи дитині може не підійти якийсь бренд, від чого будуть роздратування та почервоніння. Радимо Вам шукати дитячі підгузники за посиланням https://www.watsons.ua/uk/dityachi-tovari/pidguzki/c/A100.

Що таке підгузник?


Підгузник прийшов на заміну марлевим зав’язкам та пелюшкам та підкорив всіх своєю відносною довготривалістю, адже його не потрібно змінювати після першої потреби малюка. Зовнішній шар підгузника схожий на поверхню жіночих прокладок, саме тому волога легко впитується і цей шар не допускає протікань. 

Наступний шар - це абсорбент, який і вбирає всю вологу. Зазвичай він виготовлений із целюлози чи спеціального гелю. Залежно від статі дитини є різне розташування абсорбенту, враховуючи особливості статевих органів у дівчаток та хлопчиків, тобто для дівчат він посередині та ззаду, а для хлопців - спереду.

Застібки на підгузниках є дуже важливою частиною, адже від їх якості залежить надійність закріплення та відповідно регулювання розміру. Також, виробники створили вже різноманітні моделі для комфорту малюків, серед яких і підгузники-трусики без застібок.

Чи можна одягати підгузники хлопчикам?


Існують розповсюджені міфи, що носіння підгузників може дуже негативно відобразитися на дітородній функції у чоловіків в майбутньому та, навіть, проблеми сечостатевої системи. Так, дійсно є правдою, що температура мошонки у підгузнику підвищується, але це лише на 1 градус, що не є критичним та немає таких негативних наслідків. Тому, обов’язково регулярно робити гігієнічні процедури, не тримати підгузник довше 2-3 годин, то ніякі міфи не страшні Вам та Вашому малюку.

Що робити, якщо з’являються реакції на шкірі?


Звичайно, першими ознаками, що підгузник не підходить Вашій дитині є почервоніння та роздратування на шкірі. Радимо Вам купувати якісні підгузники від перевірених торгових марок, адже за бажання зекономити можна наробити собі клопоту. Дешеві підгузники від невідомих виробників не можуть гарантувати якості та використані матеріали можуть викликати катастрофічні подразнення на шкірі Вашого немовляти. Також, якщо Ви все ж спостерігаєте реакції на шкірі після підгузника, то замінюйте бренд.

Підгузники створюють такий собі “парниковий ефект”, що під час дуже тривалого носіння обов’язково викличе роздратування, тому не нехтуйте регулярними гігієнічними процедурами та заміною підгузників. Саме таким чином Ви демонструєте найвищий рівень турботи та любові своїй маленькій, беззахисні дитині.



Переглядів: 5392
Поширень: 2

Останні новини