“Військовий оркестр, зенітки та ракети”, - вінничан запрошують на День відкритих дверей у Музей повітряних сил ЗСУ 

Завідувач Музею повітряних сил ЗСУ Володимир Алєксєєв повідомив “Місту над Бугом”, що 5 червня у музеї – День відкритих дверей, він працюватиме з 10 до 14 години.  

Усіх гостей цієї суботи на вході до музею під відкритим небом зустрічатиме військовий оркестр. 

"Цей захід проводиться в рамках плану заходів командування Повітряних Сил Збройних сил України, присвяченого Дню захисту дітей. Планується огляд нашої експозиції, виступ нашого військового оркестру, куштування "солдатської" каші та виставка пошуково-рятувального спорядження", – розповів Володимир Алєксєєв. 

Юні відвідувачі музею зможуть оглянути усі експонати, пофотографуватись біля них, а також приміряти льотні шоломи й відчути себе майбутніми пілотами та пілотесами. 

Загалом музей займає площу трохи більше ніж 15 тисяч кв. метрів. На цій території розгорнуто три основні експозиції: авіаційної техніки, зенітної ракетної техніки та радіотехнічної техніки. Відвідувачі музею можуть познайомитися з історією розвитку вітчизняної авіації. В експозиції музею  повітряних сил ЗСУ зібрано понад 40 експонатів військової авіаційної, зенітної, ракетної, радіолокаційної та ракетної стратегічної техніки, якої немає в інших музеях України. Уся техніка, яка представлена на площі більш ніж 15 тисяч кв. метрів, – це реальні бойові машини. 

Нагадаємо, музей розміщений за адресою: м.Вінниця, вул. Стрілецька, 105. 


Теги: музеї

Переглядів: 5189
Поширень: 6

Останні новини