Уже в серпні: міськрада прийняла рішення про підвищення оплати за проїзд у громадському транспорті 

Виконком Вінницької міської ради оприлюднив проект рішення «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів та вартості електронних квитків тривалого користування у міському авто- та електротранспорті на території Вінницької міської територіальної громади». З 1 серпня 2021 року проїзд в автобусах, тролейбусах і трамваях Вінниці коштуватиме 8 гривень. Також затвердили нову вартість картки за проїзд. 

Документ опубліковано на сайті міської ради. 

Для комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» встановили тарифи на послуги з: 

перевезення одного пасажира трамваєм або тролейбусом у розмірі 8,00 гривень.  перевезення одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування, які здійснюються у звичайному режимі руху, у розмірі 8,00 гривень. 

Рішення виконкому набирає чинності з 01 серпня 2021 року. 

Також з 1 серпня встановлюють нову вартість електронних квитків тривалого користування у міському авто- та електротранспорті. 

Електронний квиток тривалого користування на 130 поїздок, строк дії – 30 календарних днів з моменту придбання: 

для громадян - 510,00 грн  для студентів навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів денної форми навчання – 255 грн (зараз 170 грн)  для учнів загально- освітніх шкіл денної форми навчання – 155 грн (зараз 110 грн) 

Електронний квиток тривалого користування без обмеження кількості поїздок, строк дії – 30 календарних днів з моменту придбання для громадян - 750,00 грн 



Переглядів: 3783
Поширень: 4

Останні новини