На Вінниччині двоє жінок силою відібрали 2 тисячі гривень у нетверезого чоловіка 

Учора вночі в Вапнярці двоє жінок напали на чоловіка й силою відібрали 2000 гривень. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області. 

Протягом кількох годин поліцейські встановили та затримали зловмисниць. Нетверезого чоловіка зловмисниці випадково зустріли на вулиці та намагались видурити у нього гроші, але, зрозумівши, що нічого не отримають – завдали йому тілесних ушкоджень та відібрали 2 000 гривень. Гроші потерпілого жінки витратили на власні потреби. 

З повідомленням про пограбування 31-річний місцевий житель звернувся до поліції 6 червня близько півдня.  

 
Як розповів начальник відділення поліції №2 Тульчинського районного відділу поліції Володимир Відомський, переглянувши записи з вуличних камер відеонагляду, та, вживши оперативні й розшукові заходи, оперативники встановили осіб, причетних до цього злочину. Ними виявились місцеві жительки віком 28-ми та 30-ти років. Їх затримали оперативники за місцем проживання.  

 
Підозрювані затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). За такий злочин передбачено покарання до 6 років позбавлення волі. 



Переглядів: 3782
Поширень: 4

Останні новини