Персонал готелів та ресторанів навчається Вінницькому стандарту гостинності 

У Вінниці триває дводенний освітній тренінг «8 кроків до серця гостя». У рамках заходу персонал закладів-амбасадорів Вінницького стандарту гостинності навчається тонкощів  взаємодії з гостями по-вінницьки.  

Ще на початку року близько 20-и закладів сфери гостинності міста Вінниці підписали меморандум про впровадження першого міського стандарту гостинності. Підписанти зобов’язалися реалізовувати спільні маркетингові та освітні заходи, зокрема навчання для персоналу. Освітній захід організувала ГО «Вінницька асоціація гостинності «ХлібСіль» та департамент маркетингу міста та туризму.  Про це повідомляють на сайті міської ради.

«Тренінг про вісім кроків до серця гостя передбачає роботу з офіціантами, барменами, адміністраторами, які безпосередньо контактують з клієнтами і від роботи яких фактично складається основне враження не тільки про конкретний заклад, але й про місто в цілому», - зауважив директор департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені.   

Участь у заході взяли представники та представниці близько 20-и закладів-амбасадорів Вінницького стандарту гостинності: ресторація «Гостинний пан», історичний паб «Кінь у протигазі», кафе «Львівська цукерня», ресторан «Челентано», ресторан RICH, готельно-ресторанний комплекс Churchill-Inn, ресторан «Трофей», готель «Франція», ресторан Mont Blanc, апартаменти Smart Apart, ресторани «Батискаф», Red Zeppelin, Georgian Factory, «Лезгинка», «АССА», кав’ярні «Чорна кішка, Білий кіт», кондитерські «Батискаф sweets», «Мус-Мус», «Батискаф 2.0», «Бутлегер і Душечка», Gagarin burger&meat.  

«Окрім освітніх заходів, незабаром в закладах-амбасадорах Вінницького стандарту гостинності з'являться наліпки і таблички з написом «Тут впроваджується Вінницький стандарт гостинності». Також триває активне включення в меню страв з вишнями, які є «фішками» Вінницького стандарту гостинності і родзинками для туристів», - зазначила очільниця ГО «Вінницька асоціація гостинності «ХлібСіль» Інна Кривешко.  


Переглядів: 2487
Поширень: 2

Останні новини