Ринок праці у Вінниці: популярні вакансії та рівень зарплати

Робота у Вінниці: що пропонують компанії та чого хочуть пошукачі

Перша онлайн-платформа з пошуку роботи в Україні robota.ua проаналізувала кількість розміщених вакансій і резюме у Вінниці та ділиться результатами дослідження. 

Популярні професії

Ми переглянули, яких спеціалістів найчастіше шукали роботодавці у Вінниці останнім часом. П'ятірка найпопулярніших професій зараз виглядає так:

 

    Менеджер із продажу

    Працівник держустанови

    Продавець

    Торговий представник із власним авто

    Водій

Зарплата 

В середньому роботодавці у Вінниці пропонували пошукачам 9 294 грн за результатами моніторингу останніх трьох місяців. При цьому запити кандидатів дещо вищі: вони прохають в середньому 10 000 грн*.

 

*При підрахунку враховувалися лише вакансії та резюме зі вказаними заробітними платами. robota.ua не несе відповідальності за коректність вказаного роботодавцями рівня зарплати.

Але є й вакансії, в яких пропонують значно більше. Наприклад, водію-міжнароднику — 55 000 грн, а супервайзеру та регіональному менеджеру галузі FMCG — 30 500 грн та 30 000 грн відповідно. 

На графіку можна побачити й активність вінницького ринку праці за останні три місяці: на 3 938 вакансій припадає 23 154 кандидата. 

Де ще чекають на українців

Жителів нашої країни активно запрошують на роботу до інших країн. Найчастіше пропозиції надходять з Польщі, Чехії, Німеччини, Литви та Ізраїлю. 

 

 

Серед найзатребуваніших вакансій у 2021 році там:

 

робочі спеціальності на виробництво

працівники складського господарства

водії

робочі спеціальності на будівництво 

робітники без кваліфікації

інженери-електрики

персонал для дому

 

Зазначимо, що в середньому закордонні роботодавці пропонують українцям трішки більше 40 000 грн. 

 

Слідкувати за ситуацією на ринку праці можна за допомогою інструменту Прозора Робота. Він доступний для всіх користувачів robota.ua безкоштовно у будь-який час. 

 

***

У 2020 році robota.ua запустила програму підтримки українського бізнесу, яка продовжується й досі. У рамках цієї програми кожен роботодавець може безкоштовно розміщувати або продовжувати одну вакансію та відкривати 10 контактів кандидатів у найбільшій в Україні базі резюме.

Автоматичне нарахування безкоштовного сервісу відбувається першого числа кожного місяця в особистому кабінеті роботодавця. Щоб скористатися послугою, потрібно бути зареєстрованим на robota.ua. 

 

Вдалих пошуків! 


 


Переглядів: 3715
Поширень: 6

Останні новини