Як автоматизувати службу доставки

Спеціально розроблені програмні комплекси доставки їжі на винос, одне з найкращих рішень можна знайти за посиланням, надають ресторанам можливість швидко пристосуватись до нових тенденцій обслуговування. Для ресторанів, які сподіваються залучити більше клієнтів або створити присутність в Інтернеті, програмне забезпечення для доставки їжі може надати спосіб зробити це, оскільки вміщують в собі:

сайт для замовлень, додаток для служб доставки, додаток для аналітики.

Платформи доставки використовуються як обслуговуючим персоналом, так і працівниками кухні для ефективного прийому і підготовки замовлень на доставку та вивезення. Також можна налаштувати пропозиції щодо оптимізації маршруту для водіїв. 

Що таке програма доставки їжі? 

Програма доставки їжі від joinposter.com дозволяє і підтримує доставку пунктів меню з вашого ресторану в місця розташування ваших клієнтів. Звичайно, ви могли б домогтися цього, керуючи доставкою без будь-якого програмного забезпечення. Але як ви думаєте, скількома операторами доставки ви могли б керувати за допомогою ручки, паперу і, можливо, електронної таблиці Excel? 

Програма доставки їжі автоматизує більшу частину процесу управління доставкою, в тому числі: 

Обробка замовлень на доставку  Призначення доставок водіям  Збір платежів за доставку 

Платформи доставки їжі також записують і аналізують дані про доставку для складання звітів. Це забезпечує операційне розуміння, яке допомагає вам приймати обґрунтовані рішення про свій бізнес доставки і визначати ресурси, необхідні для його успіху. Програмне забезпечення забезпечує покращений досвід для клієнтів доставки, водіїв, кухонного персоналу і керівництва. 

Загальні особливості POS-систем ресторану і програмного забезпечення для доставки їжі 

Здебільшого, програмне забезпечення для доставки їжі пропонує можливості взаємодії з клієнтами, бек офісом і водіями, у тому числі: 

Онлайн-меню 

Включає страви ресторану на веб-сайті, які клієнти можуть замовити. Може легко і часто оновлюватися для спеціальних та інших необхідних модифікацій. 

Онлайн-замовлення 

Дозволяє вводити замовлення і відправляти їх на кухню для підготовки. Замовлення можуть бути введені або сервером на POS-станції, або клієнтом, що використовують онлайн-замовлення. 

Управління кухнею 

Повідомляє кухню роздрукованим квитком або цифровим екраном, коли надходять нові замовлення. Кухня може відстежувати меню підраховує кількість товарів і повідомляє обслуговуючий персонал, якщо деякі товари закінчуються. 

Маршрутизація водіїв 

Направляє водіїв на місця клієнтів для виконання замовлення на доставку. Більшість систем враховують трафік і пропонують оптимізовані маршрути на основі параметрів, що настроюються. 


Переглядів: 1873
Поширень: 0

Останні новини