Streetfood, дискотека та розіграш приємних призів: яка програма чекає вінничан на День молоді 

У цю суботу, 27 червня, до Дня молоді відбудеться святкова шоу-програма у Центральному парку ім. Леонтовича. Концерт розпочнеться о 17.30. Також тут діятимуть streetfood-локації. Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.  

В Україні традиційно День молоді святкують в останню неділю червня. Свято засноване у 1994 році указом президента Леоніда Кравчука на підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України. У 2021 році це буде 27 червня. 

Крім того, існує ще й Міжнародний день молоді, заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй. Святкується він 12 серпня, починаючи з 1999 року за ініціативою учасників Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді. 

Як розповіла заступник директора міського Палацу мистецтв «Зоря» Алла Когут, гостей розважатимуть співаки та рок-гурти. «Українські та зарубіжні хіти  виконуватиме гурт «Sunrise». Також виступатиме колектив «Otherside», солістка Віра Майборода», – каже Алла Когут. 

Під час відзначення Дня молоді на вінничан чекає дискотека від DJ MADIS.  А о 20:00 відбудеться розіграш призів від партнерів свята - туристичної путівки, ювелірних прикрас, модних аксесуарів, абонементу до фітнес-центру тощо. 

Організаторами заходу є департамент культури міської ради, міський Палац мистецтв,  КП «Вінницязеленбуд». 


Переглядів: 2835
Поширень: 1

Останні новини