Сергій Моргунов привітав вінничан з Днем молоді

Вінницький міський голова Сергій Моргунов привітав вінничан з Днем молодіна своїй фейсбук-сторінці.

«Завжди захоплююсь нашою вінницькою молоддю. Кожна зустріч - це привід дивуватися їхнім ідеям і заряджатися їхнім позитивом. Вінниця – місто молодих. Вони всі різні. Одні тільки планують своє доросле життя у 18 років, а інші – вже мають серйозні досягнення в 35. Комусь цікаві точні науки, а інші люблять творчість. Хтось має веселу і непосидючу вдачу, а зустрічаються і серйозні не за роками. Але вас об'єднує те, що ви нове покоління: сміливе, вільне від стереотипів, енергійне і цілеспрямоване», – каже Сергій Моргунов.

Міський голова зазначив, що дуже важливо, щоб молоді люди бачили своє майбутнє у рідній Вінниці, в Україні. «Дівчата і хлопці прагнуть реалізувати свій крутий потенціал. І у нашому місті ми будемо і далі створювати усі умови для цього – у всіх сферах. Креативні простори, освітні можливості, сучасна інфраструктура, спортивні локації і, звичайно, інноваційні проекти: технопарк «Кристал» і агрохаб – це те, що ми будемо робити сьогодні для вас. А завтра ви почнете вже втілювати свої амбітні ідеї. Упевнений, молодь змінюватиме місто на краще», – вважає мер Вінниці.

В Україні традиційно День молоді святкують в останню неділю червня. У Вінниці проживає більше 107 тисяч молодих людей віком від 14 до 35 років. З них 40500 студенти і 4100 – учні, які здобувають професійно-технічну освіту.


Переглядів: 2617
Поширень: 0

Останні новини