Пейнтбол, “Мозковий штурм” та військовий майстер-клас: для вінничан організували військово-спортивний табір  

Минулими вихідними у Вінниці відбувся військово-спортивний табір-2021. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, для молоді провели тренінг з надання домедичної допомоги та майстер-клас з військовими. Також хлопці та дівчата змагались в інтелектуальних іграх та спортивних турнірах, у тому числі турніри з футболу та волейболу.  

Цьогоріч військово-патріотичний табір проходив на території одного з дитячих таборів у смт Стрижавка. Його учасниками стали активні студенти професійно-технічних училищ, навчальних закладів І-ІІ, ІІІ-ІV рівнів акредитації та молодь з приєднаних територій. 

«Молодих людей об'єднала у таборі спільна мета — корисно провести літнє дозвілля та підвищити патріотичний дух. Протягом трьох днів юнаки та дівчата брали участь у різних інтелектуальних конкурсах, фізичних змаганнях, іграх, тренінгах тощо», – каже начальник відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак. 

У перший день табору для молоді провели психологічний тренінг для налагодження комунікації, який допоміг створити дружню атмосферу. Також команди з юнаків та дівчат грали у футбол та волейбол. А вечір провели біля багаття. 

26 червня відбувся військово-спортивний квест, майстер-клас від військової частини 3028 Національної гвардії України, тренінг з надання домедичної допомоги та інтелектуальна гра «Мозковий штурм». 

У третій день табору підбили підсумки турніру з футболу та волейболу. Також всі бажаючі мали можливість зіграти у пейнтбол. Після завершення усіх конкурсів та змагань відбулася церемонія нагородження учасників та переможців військово-патріотичного табору. 

Організатори табору: відділ молодіжної політики ВМР, VinSmart Центр, Вінницька молодіжна рада. 


Теги: молодь

Переглядів: 2575
Поширень: 0

Останні новини