Мер запитав вінничан, чи підтримують вони святкування Дня міста 

Мер Вінниці Сергій Моргунов зробив опитування на своїй сторінці у Фейсбук з приводу того, чи святкувати День міста у вересні, якщо епідеміологічна ситуація буде стабільною. 

Нагадаємо, що минулого року через пандемію COVID-19 у Вінниці відмовилися від святкування Дня міста. Якщо точніше – святкування переформатувати в онлайн. Крім цього у Вінниці скасовували святкування Дня Європи, різноманітних фестивалів та інших масових заходів. 

– Здоров’я і безпека вінничан – це найбільше, що має значення. […] Ми зробили усе необхідне, щоб забезпечити якісне лікування для вінничан і підтримати медиків. І в результаті Вінниця не перетнула “червоної” межі карантину. Упевнений, наша команда прийняла тоді правильне рішення. Вінничани нас підтримали і зрозуміли, – написав Сергій Моргунов.  

Наразі напруга з COVID-19 спала, і міський голова цікавиться: чи підтримають вінничани святкування Дня міста за сприятливої епідситуації у вересні. 

– Знаю, що день народження Вінниці люблять вінничани всіх поколінь. Тому що це дуже тепла, сімейна і разом з тим драйвова атмосфера. Багато хто сподівається, що у вересні ми усією громадою привітаємо рідну Вінницю з 658-річчям – так, як уміємо: дружно, весело, яскраво. Слава Богу, напруга з COVID-19 спала, і ми потроху повертаємось до звичного життя. Тому сьогодні я хочу звернутися до моїх підписників, щоб почути вашу думку. Як ви ставитесь до відновлення наших традицій зустрічі Дня міста, якщо епідеміологічна ситуація буде стабільною? – написав мер Вінниці. 

Проголосувати можна за ЦИМ посиланням.  
 



Переглядів: 3646
Поширень: 2

Останні новини