5 чохлів для iPhone 12 Pro, якими ви точно будете задоволені

У жовтні 2020 року компанія Apple представила лінійку смартфонів нового покоління, серед яких – iPhone 12 Pro. Однією із ключових його особливостей стала надміцна передня панель Ceramic Shield, яка вчетверо знижує ризик пошкоджень у разі падіння. Однак вберегти цінний гаджет від появи подряпин за тривалого використання досить складно, тим паче, що смартфон нерідко перебуває у використанні упродовж більшої частини доби. На щастя, сьогодні представлені тисячі надійних, стильних та зручних чохлів для iPhone 12 Pro на будь-який смак та гаманець. Ось – п’ятірка кращих серед них.

MagSafe Clear Case

Оригінальний аксесуар, випущений компанією Apple. Входить до лінійки MagSafe, що забезпечує легкий та швидкий процес зарядки. Існує декілька варіантів такого чохла залежно від кольору та фактури: 1) прозорий виготовлений із м’якого та гнучкого силікону; 2) шкіряний, представлений у різних відтінках.

З точки дозу надійності силіконовий варіант дещо міцніший та довговічніший, має високі амортизаційні характеристики, що запобігають серйозним пошкодженням. Виготовлений він у вигляді бамперу із термопластичного поліуретану, що робить його стійким до розривів і деформації. Поверхня чохла не ковзає, а форма ідеально повторює конфігурацію iPhone 12 Pro, щільно прилягаючи до нього. Клавіші покриваються дублікаторами, однак це не ускладнює процес натискання. Завдяки широким випуклим бортам захищений і дисплей, і камера.

Urban Armor Gear Metropolis

Стильний та надзвичайно якісний чохол-книжка від виробника зі світовим ім’ям. В основі його конструкції – міцна серцевина з полікарбонату та зовнішнє покриття з текстурованого поліутерану. Крім того, обгортка пройшла випробування на стійкість відповідно до воєнних стандартів, а це означає, що дисплей точно не розіб’ється при падінні.

Виріб не ковзає в руках, на ньому не лишаються відбитки пальців. Оснащений спеціальною кишенею для банківської картки або візитки. Ідеально точно повторює форму смартфона, щільно прилягає до його поверхні, захищає клавіші та отвори від пилу. Фіксація верхньої кришки відбувається за допомогою магнітного ременю.

Mujjo Full Leather Wallet

Практичний та надійний чохол-бампер із високоякісної натуральної шкіри. Внутрішня поверхня обшита м’якою мікрофіброю. Невелика задня кишеня слугує отвором для карток. Крім того, це робить задню поверхню товщою і, відповідно, надійнішою. Виготовлений у точній відповідності до конфігурації моделі смартфона з необхідними вирізами та покриттям для кнопок. На поверхні не лишаються сліди відбитків пальців, а поверхня виробу не ковзає в руці. Випукла фронтальна панель дозволяє класти апарат екраном донизу.

Spigen (SGP) Slim Armor

Захисний аксесуар преміум-класу від відомого виробника. Виготовлений у вигляді бампера з еластичного силікону, щільно прилягає до поверхні пристрою і повторює його форму. Є вирізи для роз’єму та покриття проти пилу для клавіш. Зносостійкий і не деформується в процесі експлуатації, гнучкий, забезпечує якісну амортизацію у випадку можливих падінь. Оснащений невеликою відкидною підставкою, що допоможе звільнити руки при перегляді відео.

Limited Croco Skin

Чохол-накладка стильного та неповторного дизайну, що нагадує шкіру крокодила. Його основа – зі щільного гнучкого силікону, а зовнішнє покриття – з високоякісної телячої шкіри зі спеціальним тисненням. Внутрішня частина вкрита м’якою підкладкою з мікрофібри, завдяки чому корпус не затирається. Усі вирізи на випуклості відповідають конфігурації апарата.

Висновки

Щороку Apple радує своїх прихильників новими смартфонами, але їх вартість важко назвати доступною для кожного. Тому питання надійного захисту для цінного пристрою завжди залишається актуальним. Вибір компанії-виробника кращого чохла для iPhone 12 Pro сьогодні включає безліч аспектів – від матеріалу виробу до цього вартості. На щастя, в умовах високої конкуренції питання якості стало ключовим не тільки для покупця, але й виробника.


Переглядів: 1974
Поширень: 1

Останні новини