В одному з мікрорайонів Вінниці проводять централізоване водовідведення

У мікрорайоні Корея 8 вулиць зможуть підключитися до централізованого водовідведення. Наразі будують насосну станцію на 2-му пров. Бестужева.  

Мер Вінниці Сергій Моргунов зазначив на своїй сторінці у Фейсбук, що нове обладнання дозволить вже зараз під’єднати більше півсотні будинків. І це лише частина комплексного проєкту з каналізування цього району.  

Зазначено, що минулого року виконали роботи з прокладання понад 300 м напірної мережі каналізації. Цьогоріч збудували комунікації на 1-му пров. Бестужева і частині вул. Грохольських, а до кінця року облаштують зовнішні мережі на вулиці Бестужева та однойменному 2-му провулку. 

“Реалізація проекту почалась з ініціативи мешканців. Люди долучились до міської програми будівництва мереж каналізації в приватному секторі на умовах співфінансування, щоб вирішити питання з вигрібними ямами. Вуличні мережі каналізації будуються у складчину з жителями, а напірна мережа та КНС – повністю коштом бюджету”, - пише Сергій Моргунов. 

На перспективу, за бажанням мешканців, каналізувати можна буде й інші ділянки прилеглих вулиць: Грохольських, Каховського, Рилєєва. 



Переглядів: 1901
Поширень: 0

Останні новини