У Вінниці проводять курси для дітей учасників бойових дій та загиблих учасників АТО/ООС

Одним з переможців конкурсу «Бюджет громадських ініціатив» став проєкт «Правильний вибір! -курси для дітей учасників бойових дій та загиблих учасників АТО/ООС». У його рамках вже більше місяця юнаки та дівчата підліткового віку беруть участь у майстер-класах, уроках з інформаційної грамотності та  психокорекційних заняттях.

Про це звітують на сайті Вінницької міської ради.

«Проєкт «Правильний вибір» спрямований на психоемоційне розвантаження дітей учасників бойових дій та загиблих учасників АТО/ООС. Юнаки та дівчата проходять соціально-педагогічну корекцію, тренінгові заняття, індивідуальні консультації. Дуже важливо проводити такі заходи. Вони спрямовані на подолання психологічних наслідків травматичних подій», – розповіла директорка вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

«У рамках проєкту цим молодим людям допомагають у виборі професії. У Вінницькому вищому професійному училищі сфери послуг їм розповідають про професії у сфері кулінарії та перукарського мистецтва.

Загалом у рамках проєкту вже проведено 18 занять з інформаційної грамотності, 18 майстер-класів з кулінарії та перукарської справи. Також – 27 соціально-педагогічних та психокорекційних занять», - пишуть на сайті.


Переглядів: 1793
Поширень: 0

Останні новини