Кожен восьмий вінничанин отримав вакцину від коронавірусу 

Наразі кожен 8-й дорослий вінничанин отримав щонайменше одну дозу вакцини від COVID-19. Всього у Вінниці провели 58587 щеплень: першу дозу отримали 38111 містян, другу – 20476.  

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов. 

«Важливо захистити себе та рідних. Повний курс імунізації вже пройшли майже 20,5 тисяч вінничан. Я - також. Чим більше імунізованих мешканців - тим сильніша наша громада. Нові штами агресивні, швидко поширюються. Дельта - вже в Україні. Вакциновані убезпечують себе від важкого перебігу, кажуть науковці. Як і ви, дослухаюсь до медиків. Ми створили умови, щоб вінничани могли зробити щеплення. Завдання держави - забезпечити вакцини», – каже Сергій Моргунов. 

Нагадаємо, що 31 липня та 1 серпня у Вінниці працюватимуть два Центри вакцинації населення. Вони розташуються за адресами: вул. 600-річчя, 17, (ТРЦ «Мегамолл» Льодова арена) та вул. Соборна, 68 (приміщення Експоцентру). Щеплення роблять безкоштовно. Вакцинуватись можуть вінничани, яким виповнилось 18 років. Щеплюватимуть препаратом «Spikevax» виробництва американської компанії «Moderna». 

Імунізуватись вінничани можуть і в пунктах вакцинації при Центрах первинної медико-санітарної допомоги щоденно з 9:00 до 13:00. Тут щеплюють та ревакцинують препаратом «CoronaVaс».  


Теги: вакцина

Переглядів: 1973
Поширень: 0

Останні новини