За вихідні у Вінниці вакцинували від коронавірусу 1230 людей 

На вихідних 31 липня та 1 серпня у Вінницькій міській територіальній громаді  працювали два Центри вакцинації населення. У них вакцинувалось 1230 людей. 480 щепились у центрі, що розмістився в приміщенні Експоцентру на Соборній, на Вишеньці в ТРЦ «Мегамолл» - 750 містян. Тут вакцинували  вінничан, яким виповнилось 18 років. Щеплювали охочих препаратом  «Moderna».  

Про це прозвітували на сайті Вінницької міськради. 

«Повний курс вакцинації вже пройшли майже 22 тисячі вінничан. Першу дозу отримали 40558 містян, другу 21530. Департамент охорони здоров’я міської ради створив необхідні  умови, щоб вінничани могли зробити щеплення. Хочу зауважити, не варто чекати вихідних, аби імунізуватись. З понеділка по п’ятницю працює Центр вакцинації населення від Covid-19 за адресою: вулиця Стрілецька, 44, Міський палац мистецтв «Зоря». Тут щеплюють препаратом «Moderna», - каже  директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.  

Також імунізуватись можна в пунктах вакцинації в Центрах первинної медико-санітарної допомоги. Вони працюють щоденно. Тут проводиться вакцинація та ревакцинація другою дозою вакцини «CoronaVaс», ревакцинація другою дозою вакцини «Соmirnaty» американського бренду «Pfizer». 

Стаціонарні пункти щеплень в ЦПМСД працюють з 9:00 до 13:00. 

Вакцинують вінничан безкоштовно. 

Нагадаємо, раніше мер Вінниці Сергій Моргунов повідомив, що кожен восьмий вінничанин уже вакцинований.  


Переглядів: 1731
Поширень: 0

Останні новини