Цими вихідними у Вінниці пройде фестиваль “Мистецьке літо” 

У суботу, 7 серпня, проєкт «Мистецьке літо» пройде у Вінниці. Усіх охочих відвідати цей захід запрошують на фестиваль сучасної музики, літературний пікнік, майстер-класи та перегляд комедійного фільму «Готель для собак». Проєкт «Мистецьке літо» відбудеться у Центральному парку ім. М.Леонтовича (площа біля Літнього театру).  

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради. 

«Заходи у рамках цього проєкту успішно реалізовано у Вінницьких Хуторах, Щітках та Десні. Цієї суботи «Мистецьке літо» відбудеться у Вінниці, в Центральному парку», – каже директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.  

Розпочнуться заходи о 17:00 з проєкту «Читай місто». Тут вінничанам презентуватимуть книжкові новинки, всі охочі зможуть зробити світлини на тематичних фотозонах, долучитись до майстер-класів. 

О 18:00 з виступу вихованців студії естрадно-джазового вокалу «DRIVE» стартує концерт. Це спільний проєкт двох відомих вокальних тренерів міста Вінниці, викладачів вокалу - Ярослави Ліхачової та Марини Мальцевої.  

Гості свята зможуть послухати композиції «На світло», «Човен», «Стежечка», «Mon mec a moa», «Paris L'apres midi», «Sway» та інші. 

 О 19:00 виступить вінницький гурт «Not anything». А о 19:30 – гурт «НЕ лізь, БО вб’є». О 20:30 можна буде переглянути фільм «Готель для собак». 


Теги: фестивалі

Переглядів: 2377
Поширень: 1

Останні новини