Вінницький хор виконав Гімн України у мальовничому Сокільці 

Керівниця Подільського камерного хору «Леонтович-капела» Ольга Бабошина запрошує долучитися усіх охочих. 

Відеопривітання, записане на мальовничому березі Південного Бугу, в селищі Сокільці, на Вінниччині. 

«У нас з’явилося бажання записати гімн України у власній інтерпретації. В процесі роботи над записом аудіо та зйомкою відео ми вирішили запросити до участі інших митців: музикантів, артистів, солістів ансамблів, інструменталістів. Окрім того, виникла ідея заспівати гімн у мальовничих куточках нашої країни. Нам здалося, що це буде гарна ідея, аби в переддень важливого свята в історії нашої держави гімн України прозвучав в усіх куточках нашої великої квітучої країни. Зрештою, це може стати граною пісенною традицією для нас, українців, а ми вчергове зможемо продемонструвати свою єдність, спільний патріотичний дух, любов і шану до своєї країни», - розповідає Ольга Бабошина. 

Усі відеопривітання учасників челенджу, можна буде переглянути в соціальних мережах, за хештегом #30роківНезалежностіУкраїни_ГімнУкраїни. Ініціатори челенджу сподіваються, що він охопить не лише виконавців з України, але й українців, які живуть в різних куточках світу. 

«Тому ми всіх будемо раді запрошувати приєднатися до цього челенджу і зробити яскравий подарунок в день 30-річчя незалежності нашої держави. Особливо буде приємно, якщо до цього доєднаються ще українці з інших діаспор, тому що культура завжди об’єднувала, давала самоідентифікацію «хто ми є»», - завершила ініціаторка челенджу. 


Переглядів: 3045
Поширень: 2

Останні новини