У Парку Дружби Народів відбувся захід "День Батька"

16 вересня о 15:00 у Парку Дружби Народів відбувся захід "День Батька" присвячений святкуванню Дня Батька в Україні. Ініціатором проведення свята була громадська організація "Вінницька європейська стратегія".

Щороку в світі відзначають День Батька. Для кожного в житті тато відіграє ключову роль. Це наставник, це підтримка, це приклад і опора. Свято пройшло під гаслом «Тато, мама, я – обдарована сім’я» та відбулося за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, громадської організації «Фундація суспільного розвитку» та наших численних партнерів..

У програмі заходу відбулись змагання між найкращими татусями, були проведені різноманітні майстер-класи. Були організовані інтелектуальні, силові та творчі конкурси, влаштований дитячий куточок, де дітки робили подарунки для татусів своїми руками.

На заході, батьки та доньки отримали змогу навчитись створювати зачіски та фейс-арт від майстринь з Вінницького центру професійно-технічної освіти технологій та дизайну, майстер-класи по карвінгу, де активні татусі показали свої кулінарні здібності. Окрім того була можливість потрапити на лекторій на тему «Правила дорожнього руху» від Вінницької поліції, після чого, бажаючі пройшли міні-тест, який визначив освіченість у запропонованій сфері. Були організовані локації по конкурсу малюнків, аніматори та частування морозивом від ТМ "Рудь". На свято завітали представники організації Енактус, із осередку Вінницького Національного Технічного Університету, розповідали про екологію та важливість її збереження. Одною з найвеселіших частин свята стало змагання на спритність ловлі риби. Дітки мали змогу власноруч зробити подарунки батькам та поспілкуватись із однолітками. Татусі разом із дітками позмагались між собою у інтелектуальних та спортивних конкурсах. За всі пройдені локації татусі отримували зірочки-бали, за допомогою яких і було визначено найактивніших, найспритніших, найкмітливіших татусів. Всі отримали подарунки та незабутньо теплі емоції.

«Тато для дитини - не просто рідна людина, а зразок чоловіка, символ мужності, чоловічого начала. Батько допомагає дитині скласти уявлення про себе самого і про оточуючих. Саме тому, бути татом – щоденний труд, важливо бути не просто батьком, а прикладом. Цей захід, який ми проводимо тут, в Парку дружби народів, місці сімейному та людному. Ми хочемо, щоб у цей день кожен батько, кожна мама та дитина відчувала себе якнайкраще і всі наші заходи покликані це зробити. Наш захід є родинним, тож і для мумусь і для діток ми підготували багато розваг» - зазначила Ірина Баранович, заступник голови Правління громадської організації «Вінницька європейська стратегія».


Теги: свята діти

Переглядів: 4341
Поширень: 2

Останні новини