На Вінниччині колишній ув’язнений за вбивство зґвалтував неповнолітню 

До поліції, 6 серпня близько першої години ночі, звернулась вінничанка та повідомила, що її 14-річну доньку зґвалтували.  

Про це Суспільному розповіла речниця нацполіції Анна Олійник. 

"Дівчинка відпочивала разом зі своєю компанією, потім почалася негода, вона поверталася додому і чоловік, якого ми аргументовано підозрюємо у вчиненні зґвалтування запропонував її підвезти", — зазначила Анна Олійник. 

Чоловік обманом завіз її у свій дачний будинок, де зґвалтував.  

"Він підвіз дівчину додому і залякав, сказавши що, якщо та розповість комусь, то він її фізично знищить", — розповіла Анна Олійник. 

Поспілкувавшись з дівчиною, поліцейські, за кілька годин розшукали та затримали чоловіка. Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності і 8 років провів у в’язниці за вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. 

Нині він поміщений до ізолятора тимчасового тримання. 

Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. За такий злочин передбачено покарання – до 12 років ув’язнення. 

Проводиться досудове розслідування. Призначено проведення ряду експертиз. З неповнолітньою потерпілою працюють психологи. 


Переглядів: 2768
Поширень: 0

Останні новини