Як малозабезпеченим родинам у Вінниці отримати кошти на підготовку до школи 

У Вінниці до кінця серпня малозабезпечені багатодітні родини отримають одноразову грошову допомогу. На кожного школярика виплатять по 2 тисячі гривень, щоб батьки могли підготувати їх до школи. 

У Вінницькій міській раді пояснили, як отримати гроші.  

Допомога надається у розмірі 2 тисячі гривень на кожну дитину, якій на 1 серпня 2021 року виповнилось 6-18 років. І якщо ця багатодітна родина перебуває на обліку у департаменті соціальної політики як малозабезпечена. 

«Виплата одноразової грошової допомоги департаментом соціальної політики міської ради буде проведена автоматично. Батькам не потрібно подавати жодної додаткової заяви чи документів. Зазначу, що ця допомога не буде враховуватися при призначенні інших державних соціальних виплат та субсидій», - розповіла перша заступниця директорки департаменту соціальної політики міської ради Наталія Паламарчук. 

Довідка

4 серпня 2021 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей». Постановою передбачено виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року одержувачам державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних. 


Теги: школярі

Переглядів: 1937
Поширень: 0

Останні новини