За вихідні від коронавірусу вакцинували 873 вінничан 

За вихідні 7 та 8 серпня у Вінниці в Центрі вакцинації населення, який розмістився на Вишеньці в ТРЦ «Мегамолл»,  імунізували 873 людини. Від початку вакцинальної кампанії першу дозу отримали 46086 вінничан, повний курс щеплень пройшли 27076 людей.  

Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.  

«Також в будні дні вінничани можуть імунізуватись від коронавірусу і в Центрі вакцинації населення, який працює в Міському палаці мистецтв «Зоря». Тут щеплюють препаратом «Moderna». Центр працює з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 14:00. Тут можуть вакцинуватись вінничани, яким виповнилось 18 років», – каже директор департаменту охорони здоров'я міської ради Олександр Шиш.  

Крім того, імунізуватись можна в Центрах первинної медико-санітарної допомоги в пунктах вакцинації. Вони працюють без вихідних з 9-00 до 13-00. Тут роблять щеплення першою дозою та ревакцинацію другою дозою препаратом «CoronaVaс». Також в пунктах щеплень можна імунізуватись вакциною «Spikevax (Moderna)» (за попереднім записом) та ревакцинуватись другою дозою вакцини «Соmirnaty» (також за попереднім записом). 

Нагадаємо, за минулу добу на Вінниччині зареєстровано 2 смерті від коронавірусу. 


Теги: вакцина

Переглядів: 2037
Поширень: 1

Останні новини