За два місяці літа водний патруль у Вінниці виявив 24 правопорушення 

За два місяці роботи муніципальний водний патруль склав 24 протоколи про адміністративні  правопорушення. Найчастіше вони виявляли керування плавзасобами без відповідних документів. 

Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради. 

До складу рейдової групи входять працівники Муніципальної варти, патрульної поліції, обласного управління морського і річкового транспорт. Їхня робота полягає в тому, щоб стежити за ситуацією на міських пляжах, чистотою прибережної смуги та дотриманням правил на воді водіями малих суден. 

За два місяці роботи річкового патруля складено 24 протоколи про адмінправопорушення. 

– Це у півтора раза більше, ніж за весь минулий сезон, — розповів начальник Муніципальної варти Віталій Чигур. — Нагадаю, що минулого літа ми склали 36 протоколів. Серед порушень, які найчастіше фіксують представники рейдової групи, це керування водіями плавзасобів без відповідних документів. За такі правопорушення передбачається покарання у вигляді штрафу в розмірі від 70 до 560 гривень. Однак, варто зазначити, що на наші зауваження вінничани реагують відповідально: ті порушники, з якими ми проводили профілактичну бесіду, вдруге у поле зору наших інспекторів не потрапляють. 

У міській раді нагадують, що якщо вінничани стали свідками правопорушення на воді, необхідно повідомляти до Ситуаційного центру за телефоном (067)4-102-101. Також про такі випадки можна повідомляти до відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» за номером 15-60. 


Переглядів: 2601
Поширень: 0

Останні новини