Влаштували дощоприймачі та оглядові колодязі: у Вінниці триває будівництво зливової  каналізації  

У Вінниці триває будівництво мережі зовнішньої зливової каналізації. Каналізацію облаштовують на на вул. М. Литвиненко-Вольгемут, 19. Роботи розпочали на початку серпня 2021 року. Наразі вже влаштували два дощоприймачі та два оглядові колодязі. Окрім того, проклали 38 м мережі зливової каналізації.  

На сайті Вінницької міської ради вказують, що зараз тривають роботи по будівництву нових мереж зовнішньої зливової каналізації, обслуговуються та утримуються старі мережі.  

«Нині працюємо над будівництвом зливової каналізації на прибудинковій  території багатоповерхівки, що на вулиці Марії Литвиненко-Вольгемут, 19. Тут до кінця серпня плануємо збудувати 51 метр дощової каналізації. Проєктом також передбачено влаштування двох дощоприймачів та трьох оглядових каналізаційних колодязів», - розповів заступник директора департаменту міського господарства міської ради Олександр Зімбовський.  

Завдяки зовнішній мережі зливової каналізації у дворі багатоповерхівки перерозподілять та розвантажать відведення опадів. 

Окрім вулиці М. Литвиненко-Вольгемут завершуються роботи з будівництва зливової каналізації на Старому місті (на ділянці вулиці Юрія Смирнова). Тут облаштували 13 колодязів та проклали майже 500 метрів труб.  

 

Загальна протяжність зливової мережі Вінниці складає близько 30 кілометрів. Поступово будують нові ділянки на тих вулицях, де потрібне водовідведення. Нещодавно сім додаткових зливоприймальних решіток облаштували поблизу перехрестя вул. Київської та Стрілецької. 



Переглядів: 2854
Поширень: 1

Останні новини