“OPERAFEST TULCHYN–2021″: для вінничан організують чартерні рейси 

У місті Тульчин у Вінницькій області 27-29 серпня пройде міжнародний оперний фестиваль просто неба “OPERAFEST TULCHYN–2021″. Для глядачів організатори анонсували “Чартерні програми”, щоб вінничани могли комфортно дістатися до Тульчина і назад. 

Як повідомляють організатори, окрім основної програми, дійство відбуватиметься й за межами фестивальної території – на головних вулицях Тульчина.  

Фестиваль “Operafest Tulchyn-2021″ відбудеться 27-29 серпня 2021 року біля Палацу Потоцьких.  

Вхід на фестиваль – безкоштовний. Глядачів будуть запускати у порядку живої черги у конкретний сектор, згідно з наявністю у ньому вільних сидячих місць. На фестивалі не передбачено цьогоріч стоячих місць з метою запобігання поширення коронавірусу.  

З Вінниці на фестиваль до Тульчина можна буде дібратися чартерними автобусами. Ті, хто придбає квитки на чартер, отримають місця у GOLD-секторі фестивалю.  

Автобуси будуть курсувати до Тульчина з кінцевої зупинки на Західному автовокзалі за таким розкладом: 

27 серпня – виїзд о 17.00 (повернення у Вінницю – о 02.10);  28 серпня – виїзд о 17.00 (повернення у Вінницю – о 03.00);  29 серпня – виїзд о 17.00 (повернення у Вінницю – о 01.00). 

Вартість «чартерів» – 350 гривень (ціна за проїзд в обидві сторони).  

“Час виїзду сплановано так, щоб глядачі побачили повну програму кожного дня фестивалю”, – зазначають в пресрелізі.  

Придбати «чартери» та забронювати місце у партері можна на офіційному сайті фестивалю за ЦИМ посиланням, на сайті “Афіша” та “Bilet.vn.ua”, а також за адресами: Вінниця, вулиця Театральна, 15 (1 поверх, оф. 102) та Тульчин, вулиця Незалежності, 8 (бібліотека). 

Міжнародний оперний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2021 відбувається за підтримки “Українського культурного фонду”. 


Переглядів: 3101
Поширень: 0

Останні новини