У Вінниці вперше виступить реп-гурт “KALUSH” 

У вересні у Вінниці вперше виступить “KALUSH”. У лютому цього року гурт випустив свій перший альбом “HOTIN”. А вже зараз триває тур по містах України. 

KALUSH — український реп-гурт, заснований 2019 року. Після виходу у листопаді 2019 другого кліпу «Ти гониш» гурт Kalush підписав угоду про співробітництво з американським хіп-хоп лейблом Def Jam, який входить до Universal Music Group. Вихід першого альбому з’явився в лютому 2021 року під назвою «HOTIN». 

До гурту входять Олег Псюк (aka Псючий Син) — засновник і соліст, Ігор Діденчук — мультиінструменталіст та МС Килиммен. Гурт був названий на честь Калуша, рідного міста Олега Псюка. 

Так пише про новий альбом онлайн-медіа “СЛУХ”: “HOTIN” залишає по собі дивне враження. Це якісна робота, що може розкачати, проте навряд чи зачепити. Гурт все ще залишається одним із головних реп-проєктів України, в якого є все, щоб по-справжньому вразити, треба лише набратися досвіду та перекласти його в тексти.

«Усі треки — з життя. Загальна концепція альбому: моя емпірика. Все тупо по факту, на реальних подіях. Based on a true story. Базарю», — каже Олег Псюк про тексти пісень, в яких розповідається про стосунки, наркотики, дружбу та зраду, гори та будні в містечку. 

Нещодавно у гурту вийшла пісня “Файна”, яка вже стала хітом у соцмережах. 

“Посвячую цю пісню кожній мадам, яка заслуговує, щоб їй посвятили таку пісню!” - написав виконавець. 

Гурт виступить у Будинку Офіцерів 22 вересня о 19:00. Квитки можна придбати ТУТ, ціна від 250 до 450 грн. 


Теги: Афіша

Переглядів: 4664
Поширень: 1

Останні новини